Köksmaskin

Okej, jag vet vilken köksmaskin jag vill ha. Ett tag var jag inne på en KitchenAid eftersom de är så sjukt snygga, men efter att jag läst recensioner har jag ändrat mig. Det jag huvudsakligen vill använda min köksmaskin till är nämligen att baka, och jag har läst synpunkter på att KitchenAid har en ganska liten skål som inte klarar så stora degar. Dessutom har jag läst att den inte knådar så bra. Eftersom KitchenAid kostar väldigt mycket pengar i Sverige så känns det ju faktiskt som att man vill ha en fantastisk maskin för pengarna.

Den maskin som jag istället har fastnat för är den svenska Ankarsrum Original. Den har kraftigare motor, klarar större degar och har fått bäst omdöme i många recensioner som jag har läst. Den är inte lika snygg som KitchenAid, men den är inte ful heller. Jag har speciellt fastnat för den här gröna färgen.

ankarsrum

Tyvärr är det inte aktuellt för mig att skaffa en sådan här precis nu, eftersom jag aldrig skulle få plats med den i vår nuvarande lägenhet. Jag längtar verkligen efter att kunna flytta till ett hem med ett riktigt kök! Då kommer jag förmodligen att köpa en köksmaskin i inflyttningspresent till mig själv. :)

2 Comments

  1. Hej,
    Kitchen Aid har varit duktiga på marknadsföring men jag tycker som du bättre om Ankarsrum, dessutom tycker jag att de är ena riktiga små bulliga skönheter- en svensk klassiker. Fast jag har en OBH Nordica, drygt halva priset och ingen vidare skönhet men den gör sitt jobb :-)

    • Ja, Ankarsrum ser helt okej ut att titta på. Jag gillar att de finns i olika färger. Just nu har jag ingen köksmaskin alls, så jag tänker att när jag köper en så kommer jag att investera i en jag verkligen vill ha. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: